BMW Roetfilters van originele kwaliteit


Roetfilters die wij leveren voor BMW auto’s zijn van originele kwaliteit en worden geleverd met Europese type goedkeuring het zogenoemde E-keurmerk. Goodkat roetfilters zijn voorzien van een premium SiC binnenwerk. Dit is gelijk aan het origineel door het gebruik van dit hoog kwaliteit binnenwerk kunnen wij 2 jaar garantie verstrekken net als de BMW dealer.

In ons assortiment hebben roetfilters voor o.a. BMW 1-Serie, 2-Serie, 3-Serie, 4-Serie, 5-Serie, 6-Serie, 7-Serie, X3, X5 en de BMW X6.

Handig om te weten voor het op zoeken van het juiste roetfilter.

Via onze site kunt u zoeken op OE. nummers (originele onderdeelnummer) deze zijn op te vragen bij de dealer of ook zelf makkelijk op te zoek via realoem.com. Hier voor heeft u de laatste 7 cijfers van uw chassisnummer nodig (identificatienummer). Deze vind op uw kenteken bewijs. Als u zoekt op OE. Nummers zijn er meerdere nummers mogelijk voor 1 roetfilter.

Roetfilter DPF BMW

Kan ik mijn roetfilter verwijderen?

Als het roetfilter verstopt is mag ik deze dan verwijderen?

Nee. Wanneer een auto van af fabriek een roetfilter heeft dan bent u verplicht deze onder uw auto te hebben. Als u uw roetfilter verwijderd pleegt uw een milieudelict hiervan zijn de boetes hoger dan de aanschaf van een nieuw roetfilter.

Naast dat het roetfilter verwijderen illegaal is het ook slecht voor het milieu en ook echt slecht voor uw auto. En zal de lokale wasstraat u dankbaar zijn gezien uw auto echt vies wordt aan de achterkant omdat de uitlaat gassen niet meer gefilterd worden.