Roetfilter voor uw Citroën kopen


Citroën roetfilters ook wel DPF of FAP genoemd worden geleverd door Goodkat van originele kwaliteit met Europese type goedkeuring. Het roetfilter is voorzien van 2 jaar garantie dit is te garanderen door het SiC binnenwerk wat ook wel Premium DPF wordt genoemd.

Goodkat heeft o.a. roetfilters voor de volgenden Citroën modellen: Berlingo, C2, C3, C4, C4 Picasso, C5, C6, C8, C-Crosser, Dispatch en Xsara Picasso

 

Roetfilter informatie voor het auto merk Citroën.

Citroën levert veel roetfilters in combinatie met een katalysator maar deze zijn los van elkaar te demonteren en te monteren. Dit houd in dat wanneer u roetfilter verstop raakt u geen nieuwe katalysator hoeft te bestellen mits deze nog goed is.

 

Wat doet een roetfilter precies?

Het roetfilter zorgt er voor dat de roetdeeltjes in de uitlaatgassen worden gereduceerd tot bijna niks. Hiervoor maken wij gebruik van een siliciumcarbonaat binnenwerk gelijk aan het originele onderdeel.

De roetdeeltjes die in het roetfilter blijven hangen worden om de aantal duizend kilometer door middel van het regeneratieproces verbrand. Dit proces wordt door de auto zelf geregeld.

 

Roetfilter DPF citroen