Roetfilter Ford Focus 1.6 TDCI kopen


Ford Roetfilters van Goodkat zijn voorzien van een hoogwaardig SiC binnenwerk, deze is gelijk aan een origineel roetfilter. Door de hoge kwaliteit van het filter wordt de kans op verstopping minder groot.
Ford roetfilters worden geleverd uit onze voorraad in Den Ham OV. Alle roetfilters zijn voorzien van een Europese type goedkeuring, een E-keurmerk. Deze zijn door de Duitse TUV goedgekeurd. De kwaliteit is gelijk aan het origineel en door het SiC binnenwerk kunnen wij garanderen dat het roetfilter niets onder doet dan een origineel onderdeel. Wij geven dan ook 2 jaar garantie op al onze roetfilters.

Wij leveren o.a. roetfilters voor de volgende Ford modellen: C Max, Fiesta, Focus, Galaxy, Ka, Mondeo, S Max, Transit Connect, Transit

Roetfilter vervangen.

Het Roetfilter van de Ford Focus 1.6 TDCI dient elke 120.000 km vervangen te worden. Doe dit op tijd want een verstopt roetfilter kan veel schade aanrichten aan zowel de turbo als het motorblok zelf.

 

Roetfilter verstopt, Wat nu ?

Is uw roetfilter verstopt dan is het belangrijk deze zo snel mogelijk te laten vervangen. Doorrijden kan er voor zorgen dat uw auto in noodloop gaat en dat uw auto niet meer harder kan dan 80 km/u.

Roetfilter DPF Ford Focus 1.6 TDCI