Roetfilter Ford Focus 1.6 TDCI kopen

Ford Roetfilters zijn voorzien van een hoogwaardig binnenwerk, deze is gelijk aan een origineel roetfilter. 

Ford roetfilters worden geleverd uit onze voorraad in Den Ham, Overijssel. Alle roetfilters zijn voorzien van een Europese goedkeuring, een E-keurmerk. Deze zijn door de Duitse TÜV goedgekeurd. Wij geven dan ook 2 jaar garantie op al onze roetfilters.

Wij leveren o.a. roetfilters voor de volgende Ford modellen: C Max, Fiesta, Focus, Galaxy, Ka, Mondeo, S Max, Transit Connect, Transit

Ford Roetfilter vervangen.

Het Roetfilter van de Ford Focus 1.6 TDCI dient elke 120.000 km vervangen te worden. Doe dit op tijd want een verstopt roetfilter kan veel schade aanrichten aan zowel de turbo als het motorblok zelf.

Roetfilter van een Ford verstopt, Wat nu?

Is de roetfilter van uw Ford verstopt dan is het belangrijk deze zo snel mogelijk te laten vervangen. Doorrijden met een verstopte roetfilter kan er voor zorgen dat uw auto in noodloop gaat en dat uw Ford niet meer harder kan dan 80 km/u.

De oorzaak van de verstopping van een roetfilter kan afhangen van een aantal factoren. Zo kan het bijvoorbeeld zijn dat de verstuivers in de motor niet in orde zijn waardoor de verbranding van de brandstof niet volledig genoeg is. Ook kan het roetfilter van de Ford (en andere merken) verstopt raken door het enkel rijden van korte ritten. In een korte rit heeft de motor onvoldoende tijd om genoeg op gang te komen wat ook resulteert in een onvolledige verbranding van de brandstof.

Ford Roetfilter montage door Goodkat

Sinds heden monteert Goodkat ook uw nieuwe roetfilter. In de meeste gevallen kunt u er op wachten en kan enorm kostenbesparend zijn.
Bekijk hier de mogelijkheden, vul het contactformulier in of bel met een van onze medewerkers om kosteloos een prijsopgave te ontvangen. 

Roetfilter DPF Ford Focus 1.6 TDCI