Nieuw roetfilter nodig voor uw Iveco Daily?


Heeft uw bestelwagen, chassis of bus een nieuw DPF (Diesel Partikel Filter) nodig? Dan bent u bij Goodkat zeker goed. Wij bieden voor de Iveco Daily een top roetfilter aan voor de laagste prijs. Al onze roetfilters zijn JMJ producten, dit zijn één op één namaak DPF’s en dus van A-kwaliteit. Ze bestaan allemaal uit een Silicium Carbide (SiC) monoliet (binnenwerk). Dit wordt ook wel de premium lijn in de roetfilters genoemd. Omdat wij er zeker van zijn dat wij goede producten verkopen, krijgt u twee jaar garantie op uw Iveco Daily roetfilter. Voor meer informatie over DPF’s van Goodkat Holland B.V. klikt u hier.

Ons Iveco Daily DPF heeft als product nummer: “GK-5066” en wordt voor € 620,- excl. BTW aangeboden.

Voordat u de DPF besteld, let wel op of het ook op uw Iveco Daily past. Dit kunt u zien als u naar het product gaat en kijkt onder ‘Roetfilter informatie’ of ‘Roetfilter omschrijving’. Als u het niet zeker weet, neem dan gerust contact met ons op.

 

Europees gekeurd?

Al onze producten hebben een ISO 9001: 2000 certificaat en het E24 R103 Europees certificaat van goedkeuring, oftewel E-keurmerk. Onze producten voldoen aan de normen van de Europese wetgeving en u hoeft dus verder niks te doen of zich zorgen om te maken.

Iveco Daily