Jaguar XF roetfilter


Bent u op zoek naar een roetfilter voor uw Jaguar XF? Dan bent u hier zeker goed. Wij van Goodkat Holland B.V. bieden een A-kwaliteit roetfilter aan, voor de goedkoopste prijs. Verder bieden wij ook nog roetfilters voor de X-Type en S-Type aan. U kunt uw product op onze site zoeken door middel van kenteken van de auto, naam van de auto, productnummer of crossnummers. Het kan zijn dat wij niet de juiste roetfilter voor u aanbieden, neem daarom gerust contact met ons op als u niet zeker weet of u het juiste product heeft.

 

Waarom is dit zo goedkoop?

Wij hebben een nauwe samenwerking met de fabrikant JMJ, deze maken één op één namaak roetfilters en katalysatoren van origineel. Het binnenwerk van de DPF bestaat uit Silicium Carbide, dit wordt ook wel de premium lijn in de roetfilters genoemd. Deze naam heeft het gekregen, omdat het binnenwerk van veel beter materiaal is dan zijn alternatief roetfilter, die van cordieriet gemaakt is. Cordieriet heeft onder anderen een lager smeltpunt en een lager maximale opslag aan as, waardoor het roetfilter van cordieriet veel sneller verstopt raakt en het binnenwerk eerder smelt.

 

Waarom heb ik een roetfilter nodig?

In de Europese Unie moet je voldoen aan de Europese wetgeving. Vroeger hadden auto’s nog geen roetfilter of katalysator, hierdoor werden er veel schadelijke stoffen uitgestoten. Daarom werd de Europese emissiestandaard aangenomen. Dit is de norm waar voertuigen aan moeten voldoen in de Europese Unie. In oktober 2009 is de Euro-5-norm van kracht geworden en moeten er 80% minder roetdeeltjes uit worden gestoot dan de vorige norm. Alleen door het plaatsen van een goed roetfilter kun je hier aan voldoen. Al onze producten hebben een E-keurmerk en voldoen dus aan de normen van de Europese Wetgeving.

Roetfilter DPF Jaguar

GK-5304 voor de Jaguar S-Type en XF