Top kwaliteit Jeep roetfilter voor de goedkoopste prijs

 

Goodkat Holland B.V. biedt Jeep DPF’s (DieselPartikel Filter) van top kwaliteit aan, voor de goedkoopste prijs. Onze roetfilters zijn aftermarket producten van de fabrikant JMJ. Wat onze producten van A-kwaliteit maakt is het materiaal van het binnenwerk. In de roetfilter aftermarket wordt het meest gebruik gemaakt van het materiaal cordieriet als binnenwerk. Dit materiaal geeft niet de optimale werking van een roetfilter omdat het een relatief laag smeltpunt heeft van 1200°C waardoor het smelt tijdens het regeneratie proces. Onze roetfilters bestaan uit een silicium carbide (SiC) binnenwerk, dit materiaal heeft een smeltpunt 2700°C en daardoor is het smelten tijdens het regeneratie proces onwaarschijnlijk. De silicium carbide DPF’s worden ook wel de premium lijn in de roetfilter genoemd.

 

Waarom een nieuw roetfilter?

Elk nieuw dieselmotor auto heeft een DPF in zijn uitlaatsysteem zitten. Na een bepaald aantal kilometers moet het roetfilter vervangen worden, de auto zal een storingsmelding geven als het roetfilter verstopt is. Het is belangrijk dat je deze dan wel vervangt en niet door blijft rijden. Doorrijden geeft heel wat problemen met de auto, het is slecht voor de motor en kan in de noodloop gaan, wat heel vervelend rijden is. Dit naast het feit dat het ook nog ontzettend slecht is voor het milieu, kunt u het best uw roetfilter vervangen.

 

Wij bieden een roetfilter aan voor de Jeep Grand Cherokee 2.7 en 3.0 CRD, en de Jeep Commander 3.0 CRD. Bekijk hier het product of klik op het product hieronder. Weet u niet zeker of dit het juiste roetfilter voor uw Jeep is? U kunt het nakijken door middel van uw kenteken op onze site in te vullen, en kijken of de roetfilter als resultaat tevoorschijn komt. U kunt ook gerust contact met ons opnemen, dan zoeken wij het voor u uit.

GK-5149 Jeep Grand Cherokee, Commander