De roetfilter voor uw Volkswagen auto

 

Heeft u een nieuw roetfilter nodig voor uw Volkswagen auto? Wij van Goodkat Holland B.V. bieden het grootste assortiment van Volkswagen roetfilters aan. Onze DPF’s (DieselPartikel Filters) zijn aftermarket producten van de fabrikant JMJ, allemaal van A-kwaliteit en voor de goedkoopste prijs.

 

A-kwaliteit DPF

De binnenwerken van onze roetfilters bestaan uit het materiaal silicium carbide (SiC), dit is een alternatief voor het materiaal cordieriet. De roetfilters van silicium carbide worden ook wel de premium lijn genoemd. Dit komt omdat cordieriet een smeltpunt heeft van 1200°C, hierdoor smelt het vaak tijdens het regeneratie proces, terwijl silicium carbide een smeltpunt heeft van 2700°C en het onwaarschijnlijk is dat het zal smelten. Verder geeft cordieriet ook een hogere tegendruk, met als gevolg een hoger brandstof verbruik van de motor. Ten slotte is het filtratie-efficiëntie van silicium carbide hoger dan die van cordieriet. Silicium carbide roetfilters zullen dus langer meegaan, zorgen voor minder brandstof verbruik en hebben een betere filtratie-efficiëntie dan zijn alternatief. Dit maakt onze DPF’s van A-kwaliteit.

 

Groot assortiment Volkswagen DPF’s

Wij bieden voor Volkswagen een groot assortiment aan roetfilters. Van de Volkswagen Beetle, Caddy en Golf, tot Passat, Touran en Transporter. Vind gemakkelijk de juiste roetfilter door te zoeken op uw kenteken. Verder kunt u ook op motorcode, naam van de auto en andere crossnummers zoeken. Als u er niet helemaal uitkomt, of niet zeker weet of u het juiste product heeft, neem dan gerust contact met ons op.

 

 Volkswagen Transporter T5GK=5073 Volkswagen Transporter T5, T6

GK-5073 Volkswagen Transporter T5, T6